over-joep-weel3

Referenties

over-joep-weel1
logo-rond

Wij zijn onwijs tevreden met Joep.

"Naast dat het een echte vakman is, die met hele goede materialen werkt, is het proces ook erg aangenaam. Hij neemt je mee in de (on)mogelijkheden van je eigen wensen en komt daarnaast met goede adviezen als bepaalde onderdelen beter kunnen of mooier worden, zonder daarbij de wensen van de klant uit het oog te verliezen. Het eindresultaat is dan ook altijd helemaal naar wens!"

Bart en Melanie Imming - Koning

Joep en zijn team zijn vakmannen.

"Van idee tot realisatie nemen ze je mee in het project. Bij ons heeft JW-ID een prachtige inloopkast gemaakt, keurig in de stijl van het huis. Ook een garderobekast in de entree en onlangs in een kastombouw om de warmtepomp heen. Sterk staaltje vakmanschap. Ze hebben gouden handjes :-D"

Gert-Jan Butter

Bedankt Joep en Stephanie voor jullie advies en vakwerk.

"De wens om onze woonkamer en keuken te veranderen was er al een tijdje. Waar het aan ontbrak was een plan en hoe pak je zoiets aan? Wij zijn met Joep en Stephanie om tafel gegaan om samen te ontdekken wat we precies wilden en hoe we dat konden realiseren. Uiteindelijk stond het idee en is het een ontwerp geworden waar wij ook onze eigen draai aan hebben kunnen geven. Heel prettig om op deze manier samen te werken.

Tijdens de verbouwing was er voldoende overleg zodat je weet waar je rekening mee moet houden. Dat rekening houden doet Joep echt, ons gezin kon lekker door met de dagelijkse dingen en ons huis werd steeds mooier en we konden gewoon blijven wonen tijdens de verbouwing. Als we nu binnen stappen voelt het als echt thuis komen, heerlijk!"

Klaas Beemster