joep-weel-interior-design-diensten-1

Diensten

Website Joep-1-3

Een meubel van de woonboulevard
of een uniek, op maat gemaakt exemplaar?

icon-interieurontwerp

Interieurontwerp

Interieur-
ontwerp

icon-meubels

Meubels

Meubels

icon-keukens

Keukens

Keukens

icon-kantoorinterieur

Kantoorinrichting

Kantoor-
inrichting

Je kan een standaard kast of tafel kopen op de woonboulevard,
maar soms wil je iets unieks, iets bijzonders.

maatwerk-meubels

Dat kan zijn omdat je afwijkende maten nodig hebt of omdat je zelf al een mooi ontwerp hebt uitgedacht wat je nergens in de winkel kunt vinden. Bij JW Interior & Design houden we ons dagelijks bezig met het ontwerpen en realiseren van de mooiste meubels en interieurwensen. We denken graag mee met de situatie en wensen van de klant.

Niks is te gek en eigenlijk kan alles gemaakt worden, ook de meest bijzondere wensen. Denk bijvoorbeeld aan extra grote bureaus, op maat gemaakte kasten, bijzondere wandpanelen die effect hebben op de akoestiek in een kamer, meubels inclusief haard en andere interieurwensen om het wooncomfort te maximaliseren.

Meubels en woonwensen voor particulieren

Soms kan je de tafel die je in je hoofd hebt gewoon nergens vinden. Je ziet tafels die er op lijken in een andere houtsoort, de verkeerde kleur, net te hoog of juist een te laag tafelblad. De zoektocht duurt en duurt. Dat is niet nodig, want wij kunnen de tafel precies maken zoals jij wenst. Wij komen bij je langs met een stalenboek waarin je het materiaal kunt uitzoeken.

Omdat wij echte stalen meenemen kun je direct voelen en zien hoe het materiaal er daadwerkelijk uitziet. En je kunt direct zien of het mooi staat bij de meubels die je al hebt staan.

interieur-advies
joep-weel-interior-design-diensten-4
joep-weel-interior-design-diensten-5
joep-weel-interior-design-diensten-6

Meubels en interieurwensen voor zakelijke locaties

In kantoor kan een eyecatcher meubel een ware verrijking zijn.
De tijd van saaie kantoren waar alles wit en basic is, is voorbij.

interieur-advies-2

De natuur mag terugkomen in het interieur, het mag persoonlijker en als bedrijf kun je de huisstijl van je bedrijf mooi doortrekken in het interieur. Een klant die binnenloopt in een hal met een groenmuur en een afgeronde balie van mooi glanzend hout krijgt een heel ander gevoel dan de klant die binnenloopt in een hal waar alles matzwart is en een balie die afgewerkt is met wit marmer.

  • Welke uitstraling wil jij met jouw bedrijf hebben?
  • In welke wereld moeten jouw klanten binnenlopen zodra ze de deur van jouw kantoor doorgaan?

Laat de meubels en wanden de sfeer uitstralen die bij jouw bedrijf past. Wij kunnen je helpen door ontwerpen te maken voor de ontvangsthal, het maken van de balie, de bureaus, de kasten en eventueel een bar. Natuurlijk zijn andere wensen ook mogelijk.

logo-rond

Hoe komt een op maat gemaakt meubel tot stand?

Samen bespreken we hoe het meubel eruit moet komen te zien, het materiaal, de maten en waar het komt te staan. Dan kunnen wij eventueel nog meedenken als je nog niet het totale plaatje in je hoofd hebt of nog twijfels hebt. Vanuit onze praktijkervaring kunnen wij veel oplossen.

Eenmaal op de zaak gaan we voor je aan de slag met een digitaal 3D ontwerp, dit ontwerp laat precies zien hoe jouw meubel eruit komt te zien. Van alle kanten kun je jouw persoonlijke, unieke meubel bewonderen. Als het nodig is kunnen we nog iets aanpassen en daarna gaan we aan de slag in de bouwplaats. Van de beste materialen vervaardigen wij het meubel precies zoals afgesproken.

maatwerk-meubels-2

Wij nemen grote en kleine projecten aan, de meeste projecten zijn binnen 6 weken afgerond, maar dit is afhankelijk van de grootte van een meubel of project.

Bij JW Interior & Design verloopt het contact altijd persoonlijk en heeft de klant altijd een vast aanspreekpunt. Extra handig omdat we direct weten waar je het over hebt.