over-joep-weel3

Over Joep

over-joep-weel1
logo-rond
joep-weel

Het gezicht achter JW Interior & Design, een meubelmaker met ervaring

Het team van JW Interior & Design bestaat uit:

  • een ontwerper die jouw wensen op papier zet
  • een inkoper die het mooiste hout uitzoekt
  • een uitvoerend meubelmaker die het ontwerp werkelijkheid laat worden
  • een interieurfotograaf die de meubels vanuit hun beste hoek op de foto zet
  • en natuurlijk een koerier die de vervaardigde meubels naar onze klanten brengt.

Het gezicht bij al deze functies is er maar één, en dat ben ik: Joep Weel. Aangenaam!

 

Sinds 2003 kun je mij al aan de ontwerptafel vinden of in de bouwplaats. Het ontwerpen en meubel maken heb ik 18 jaar in dienst gedaan bij een bedrijf, maar in 2021 besloot ik om dit voor mezelf te doen. Zo ontstond JW Interior & Design, een bedrijf waarmee ik voor zowel particulieren als bedrijven klaar sta om hun interieur van een upgrade te voorzien.

Een meubelontwerp van A tot Z

Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan gemaakt worden, en juist dat aspect van de meubelmakerij vind ik zo gaaf. Een kast die je koopt in een meubelwinkel kan meestal alleen tegen een rechte wand geplaatst worden en lang niet alle huizen zijn enkel rechttoe rechtaan. Zolders hebben meestal schuine wanden en woningen hebben soms vreemde hoeken. Omdat ik de meubels volledig fabriceer kan ik zonder problemen een meubel ontwerpen en maken voor dit soort plaatsen in huis. Natuurlijk ontwerp en vervaardig ik ook meubels die gewoon tegen de rechte wand gezet kunnen worden.

Mensen zien soms niet eens dat het ene plaatje op mijn Instagram-account een 3D ontwerp is en de ander een foto van het echte meubel, zo realistisch zijn mijn ontwerpen.

Het is leuk dat ik mijn klanten kan helpen om een meubel of andere interieurwens werkelijkheid te laten worden en om vervolgens het hele proces van A tot Z te kunnen verzorgen.

De stralende gezichten wanneer er een nieuw pronkstuk in de kamer van de klant staat, daar doe je het voor. En dat ik zo iets dan zelf kan maken? Dat is het mooie van met mijn handen werken en de reden dat ik nog steeds elke dag met plezier aan het werk ben. Ik hoop jou ook binnenkort te mogen voorzien van een mooi meubelstuk!

3d-tekening