over-joep-weel3

Contact

maatwerk-meubels-a

Een op maat gemaakte kast die in de vreemde hoek van de woonkamer past of is het tijd om een droomkeuken te plaatsen waar je met passie de mooiste gerechten op tafel tovert? Kortom, een interieurwens die nu écht werkelijkheid moet worden? Neem contact met ons op!

We denken graag mee over de realisatie van jouw interieurwens en alle mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij het ontwerpen van het specifieke meubel, het maken en het plaatsen volledig op ons nemen. Bij JW Interior & Design ontzorgen we van begin tot eind, dus ja, ook het zaagsel vegen we nog even voor je weg.

Wij komen bij je langs om te zien waar het meubel moet komen en nemen meteen stalenboeken mee zodat je een goede indruk krijgt van de look-and-feel van een houtsoort of keukenfront. En, een extra voordeel, je kunt het direct naast het behang houden om te kijken of het een mooie match is!

Je kunt ons telefonisch bereiken op 06-432 67 120, maar mochten we druk bezig zijn met de schuurmachine willen we je telefoontje wel eens missen.

Daarom kun je ons ook een e-mail sturen op joep@jw-id.nl eventueel met foto’s van de huidige situatie. Wij antwoorden zo snel mogelijk, maar altijd binnen twee werkdagen.

logo-rond

Joep Weel, meubelmaker

Postadres (geen bezoekadres of showroom):
Glashaver 2
1648EL De Goorn

Werkplaats (bezoek alleen op afspraak)
Glashaver 2
1648 EL De Goorn

T: 06 - 432 67 120
E: joep@jw-id.nl

BTW nummer: 188158479B01
KVK nummer: 84667516